MŽ Agromarket d.o.o. | Pooblaščeni STIHL trgovec in serviser
| Sre: 08:00 - 16:00

BRUSILNO-REZALNI STROJ STIHL ZA NAJTRŠE MATERIALE

Brusilno-rezalni stroji

Naj gre za beton, kamen, asfalt ali gradbeno jeklo: z našimi robustnimi brusilno-rezalnimi stroji boste zanesljivo in natančno rezali najtrše materiale na gradbišču, pri delu na cesti ali reševalnih akcijah.

NATANČNI REZI Z NAŠIMI BRUSILNO-REZALNIMI STROJI

Brusilno-rezalni stroji STIHL so odlično orodje za natančno rezanje v trd material, kot so asfalt, beton in jeklo. Primerni so za gradbišča in reševalne akcije, pa tudi za urejanje in vzdrževanje zelenih površin in okolice. V našem prodajnem programu boste zagotovo našli model, ki ustreza vašemu delu. Pri tem vsi modeli zagotavljajo izjemno moč in odlično udobje pri delu. Prav zato boste naše modele velikokrat zasledili v centrih, kjer izposojajo takšne gradbene stroje.

ZMOGLJIVE NAPRAVE NA BENCINSKI POGON

Naši bencinski modeli so vsestransko uporabni. Na voljo so v različnih zmogljivostnih skupinah, primernih za visoke in nizke gradnje ter gradnjo cest. Zaradi zmogljivega motorja STIHL 2-MIX boste natančno rezali najtrše materiale. Vsi bencinski brusilno-rezalni stroji STIHL so opremljeni z enako premišljeno tehniko STIHL:

Celo pri delu brez vozička bosta ergonomsko oblikovan ročaj in sistem proti vibracijam STIHL poskrbela za natančne rezultate.

Pri nekaterih modelih lahko dotok vode upravljate prek elektronskega krmiljenja vode.

Vsi brusilno-rezalni stroji STIHL so opremljeni s trpežnim zračnim filtrom, vklj. z inovativnim ciklonskim čiščenjem.

Za stalno optimalno delovanje in majhno porabo goriva pri veliko modelih skrbi elektronsko krmiljenje vbrizgavanja STIHL Injection (i).

Zaradi ročne črpalke boste za zagon potrebovali manj potegov.

STIHL ElastoStart, ki je pri nekaterih modelih vgrajen serijsko, pa poskrbi za udoben zagon brez konic moči. To funkcijo je mogoče pri vseh modelih dodatno vgraditi.

ALTERNATIVA BREZ IZPUŠNIH PLINOV: AKUMULATORSKI BRUSILNO-REZALNI STROJI

Naši akumulatorski brusilno-rezalni stroji vas bodo prepričali s preprostim upravljanjem in z natančnim in čistim rezom – na prostem ali v zaprtih prostorih. In to ne samo pri nizkih in visokih gradnjah. Primerni so tudi za gradbeništvo ali urejanje in vzdrževanje zelenih površin in okolice. Zaradi litij-ionskih baterij STIHL in elektromotorja, ki potrebuje le malo vzdrževanja, se boste lahko v celoti posvetili svojemu delu. Tudi akumulatorske izvedbe, enako kot bencinske, so opremljene z vodnim priključkom in ergonomsko oblikovanim ročajem. Blokiranje vretena omogoča preprosto menjavanje brusilno-rezalnih plošč.

Preverite našo ponudbo brusilno-rezalnih strojev in izberite model, ki vam najbolje ustreza. Nato ga lahko naročite v spletni trgovini STIHL.

OPREMA ZA BRUSILNO-REZALNE STROJE

Za še več udobja in vsestranske uporabnosti nudimo opremo za brusilno-rezalne stroje: od vozičkov, na katere lahko namestite brusilno-rezalni stroj STIHL, do globinskih omejevalnikov in kakovostnih diamantnih brusilno-rezalnih plošč in plošč iz umetne smole.