MŽ Agromarket d.o.o. | Pooblaščeni STIHL trgovec in serviser
| Pon: 08:00 - 16:00

KAKOVOST STIHL ZA UREJENE ROBOVE TRATE BREZ PLEVELA

Motorne kose in naprave za košnjo

Če trata zaradi plevela in neurejenih robov izgubi svoj sijaj, imamo primerne pomočnike za vas. S trimerji, kosami in napravami za košnjo STIHL je to stvar preteklosti.

RAZLIKA MED TRIMERJI, KOSAMI IN NAPRAVAMI ZA KOŠNJO

Način delovanja trimerjev, kos in naprav za košnjo je zelo podoben: motor prek gredi poganja vrteče se orodje, ki reže travo, grmičevja in ostali plevel. Razlika je predvsem v moči naprav, ki določa vrsto njihove uporabe.

OD TRIMANJA TRAVE DO ČIŠČENJA OKOLI DREVES

Z našimi trimerji, kosami in napravami za košnjo boste poskrbeli za red okoli hiše, uporabite pa jih lahko tudi za profesionalno nego krajine in gozdov.

Za manjše površine priporočamo trimerje oz. motorne kose za urejanje trate . Z njimi boste zanesljivo uredili robove trate, ki so s klasično kosilnico težko dosegljivi. Kompaktne, pa vendar zelo zmogljive naprave, vas bodo prepričale tudi z majhno težo. Ali morda iščete nekaj za obsežnejša opravila? Potem vam priporočamo uporabo zmogljivejših motornih kos STIHL. Ker so opremljene z motorjem STIHL 2-MIX ali STIHL 4-MIX, boste lahko pokosili oz. uredili tudi večje površine. Zmogljive profesionalne naprave so na voljo tudi v izvedbi z nošenjem na hrbtu, s čimer zagotavljajo manjšo obremenitev ramen na zahtevnejšem terenu.

Največjo zmogljivost med kosami nudijo naprave za košnjo STIHL. Prav zato so prva izbira profesionalnih uporabnikov. S temi izjemno zmogljivimi napravami, ki so lahko opremljene z nožem za goščavje ali rezalno ploščo, boste učinkovito odstranili močno razraščeno grmičevje pri negi krajine in gozdov. Zaradi premišljene ergonomije zagotavljajo prijetno in manj naporno delo, tudi če traja več ur. S tem uspešno kombinirajo robustnost, zmogljivost in udobje pri upravljanju.

BENCINSKA, AKUMULATORSKA ALI ELEKTRIČNA KOSA?

Motorne kose STIHL so na voljo v različnih izvedbah glede na opravilo in delovno območje. Na voljo so osnovni modeli za košnjo manjših trat, motorne kose za delo okoli hiše in na vrtu pa vse do zelo zmogljivih nahrbtnih naprav za košnjo, ki so zasnovane za nego večjih zelenic in krajin. Na kratko: z našimi bencinskimi kosami boste lahko kosili in odstranjevali različno trdovratno grmovje. Lahke in priročne akumulatorske naprave za košnjo so primerne za delo v bližini hiše in na mirnejših lokacijah. Zaradi zadostne moči motorja, tihega delovanja in preprostega upravljanja jih radi uporabljajo tako priložnostni vrtnarji kot profesionalni negovalci krajine. Električne kose so primerne za trimanje in košnjo okoli kamnov, rastlin ali cvetličnih korit, pa tudi za urejanje robov trate.

OPREMA ZA MOTORNE KOSE IN NAPRAVE ZA KOŠNJO

Pri nas najdete ustrezno opremo za vse motorne kose STIHL. Na voljo so različne kosilne glave, kosilne nitke, noži in rezalne plošče, nosilni pasovi in vse, kar potrebujete za nego in ostrenje rezalne garniture. Akumulatorska, električna ali bencinska kosa: želeno orodje in ustrezno opremo za motorne kose/naprave za košnjo najdete v spletni trgovini STIHL.