MŽ Agromarket d.o.o. | Pooblaščeni STIHL trgovec in serviser
| Pon: 08:00 - 16:00

MOTORNE ŽAGE STIHL: NAJVIŠJA KAKOVOST ZA PROFESIONALNE IN ZASEBNE UPORABNIKE

Motorne žage

STIHL je najbolje prodajana blagovna znamka bencinskih žag na svetu. Za to obstaja tehten razlog. Naše motorne žage vsak dan dokazujejo, kaj zmorejo.

OD ŽAGANJA DRV DO NEGE KRAJINE Z MOTORNIMI ŽAGAMI STIHL

Z ustreznim orodjem bo delo v gozdu, kmetijstvu ali doma na domačem vrtu vedno uspešno. Pri tem vam za vsako opravilo nudimo primeren model motorne žage STIHL. Naše motorne žage so opremljene z dovršenimi verigami, ki so bile razvite v Nemčiji in z izjemno natančnostjo proizvedene v lastni tovarni v Švici. Poleg preverjene kakovosti STIHL in napredne tehnike odlikujejo naše motorne žage tudi dodatki za udobno delo. Tako bo delo z motorno žago STIHL manj naporno in bolj zabavno. Naj gre za občasno žaganje drv, pogosto izdelavo lesenih konstrukcij ali vsakodnevno delo v gozdu – ne pozabite na primerna zaščitna oblačila in ustrezna dovoljenja za delo.  Več informacij najdete na naši spletni strani. Tam boste našli tudi vredne nasvete za ostrenje verige in pripravo mešanice goriva.

Naše kompaktne, priročne motorne žage se največ uporabljajo s strani zasebnih uporabnikov in domačih mojstrov. Z lahkimi žagami boste brez težav uredili svoje posestvo in domači vrt ali pripravili zalogo drv. Vsestranske in robustne motorne žage v srednjem zmogljivostnem razredu omogočajo vsakodnevno delo v kmetijstvu, vrtnarstvu ali na gradbišču. Modeli motornih žag STIHL za gozdno gospodarstvo pa vas bodo prepričale z odlično močjo in majhno težo. Na voljo so tudi posebne žage, npr. žage za nego dreves, žage z mečem Carving ali reševalne žage. Z njimi boste pripravljeni na posebne dogodke in izzive. Obiščite spletno trgovino STIHL in preverite raznoliko ponudbo naših žag.

BENCINSKA, AKUMULATORSKA ALI ELEKTRIČNA ŽAGA?

Motorne žage STIHL so po svetu tako priljubljene prav zato, ker imamo za vsako opravilo primeren model z ustrezno močjo in kapaciteto – ne glede na vrsto pogona. Naši bencinski modeli so opremljeni z zmogljivim, a hkrati zelo varčnim motorjem STIHL 2-MIX. S kombinacijo visokega vrtilnega momenta, izjemnega rezalnega učinka in odličnega udobja pokrivajo vsa možna opravila, pa naj gre za nego zasebnega zemljišča, profesionalno žaganje opažev, podiranje dreves v gozdu, obvejevanje ali klasično žaganje.

Akumulatorska moč STIHL. Naj gre za opravilo na lastnem vrtu ali profesionalno delo: s tehnologijo baterij STIHL boste pripravljeni na vsak izziv, pri tem pa boste lahko delali povsem sproščeno. Od zasebnega uporabnika do profesionalca: obsežen prodajni program akumulatorskih žag STIHL nudi ustrezno napravo za vsakogar. Zmogljiv sistem STIHL AK je primeren za zahtevna opravila na srednje velikem do velikem vrtu. Sistem STIHL AP pa je zasnovan za profesionalne uporabnike, ker nudi stalno visoko moč, največjo možno energijsko učinkovitost in izjemno ergonomijo.

Naše električne žage so primerne za zasebne uporabnike in tudi za strokovnjake, ki se ukvarjajo z urejanjem in vzdrževanjem zelenih površin in okolice. S tihimi električnimi žagami lahko izvajate groba dela, npr. žaganje drv, pa tudi natančnejše postopke, npr. pripravo lesenih okrasnih elementov. Ker naprave ne proizvajajo izpušnih plinov, lahko delate tudi v zaprtih prostorih. Izberite torej takšen model, ki vam najbolje ustreza. Preverite v naši spletni trgovini.

TEHNIKA, UDOBJE IN VARNOST NAŠIH VERIG STIHL

Zmogljivost je pomembna, enako pa sta pomembna tudi udobno vodenje in varnost pri delu. Prav zato so naše žage opremljene s premišljenimi in inovativnimi dodatki. Naj omenimo sistem STIHL ErgoStart, ki omogoča nenaporen zagon, zavorni sistem STIHL QuickStop, stransko napenjanje verige, patentirane pokrove rezervoarjev, ki se odpirajo brez orodja, ali pa sistem proti vibracijam STIHL. Pregled vseh premišljenih rešitev in inovacij najdete v odseku o produktni tehniki.

OPREMA ZA MOTORNE ŽAGE

Če želite trajno ohraniti kakovost svoje motorne žage STIHL, jo shranite na varno in zaščiteno mesto. Poleg tega jo morate redno čistiti in pravilno vzdrževati. Na naši spletni strani boste našli primerno opremo za motorne žage, različne verige in praktične nasvete. Korak za korakom vam bomo pokazali, kako motorno žago sestavite, kako napnete verigo in kako jo zaženete.