MŽ Agromarket d.o.o. | Pooblaščeni STIHL trgovec in serviser
| Pon: 08:00 - 16:00

PREZRAČEVALNIK TRATE ZA ZDRAVO ZELENICO

Prezračevalniki trate

S prezračevalniki trate STIHL boste učinkovito odstranili plevel in zaraščen sloj travne ruše. S tem boste zagotovili več svetlobe in zraka, trava pa bo zato rasla hitreje in bolj gosto.

PREZRAČEVALNIKI TRATE STIHL ZA TRAJNO NEGO ZELENICE

Ali pri košnji opazite predele z mahom in plevelom? Imate težave s trdovratno zaraščenim slojem travne ruše? Potem je čas, da prezračite trato. S prezračevalniki trate STIHL imate zanesljivega pomočnika, ki bo poskrbel za bujno rast trave. Z našimi napravami boste zarezali v travno rušo in odstranili vse, kar ovira dobro rast trave. Po prezračevanju bo trava prejela več svetlobe in lažje sprejemala hranilne snovi. To je osnova za gosto razraščeno in bujno rast. Tako vas bo trata še dolgo časa razveseljevala s svojim prekrasnim videzom.

BENCINSKI, AKUMULATORSKI ALI ELEKTRIČNI PREZRAČEVALNIK?

Pri izbiri ustreznega modela prezračevalnika trate STIHL je treba upoštevati predvsem velikost trate. Za manjše do srednje trate, s katerih želite odstraniti zaraščene sloje in mah, so primerni električni modeli.

Prav tako tiho in okretno alternativo predstavljajo akumulatorski prezračevalniki trate. Na tak način boste učinkovito delali tudi okoli grmičevja in cvetličnih otokov, pri tem pa vam ne bo treba paziti na kabel. Kakovostne litij-ionske baterije STIHL sistema STIHL AK bodo zagotovile zanesljivo moč motorja in dolgo življenjsko dobo.

Ali potrebujete večjo moč ali želite obdelati večjo površino? Potem izberite bencinski model.

Bencinski prezračevalniki trate STIHL vas bodo med drugim prepričali s tehnologijo SmartChoke, ki zagotavlja nadvse preprost zagon. Delo je zato udobnejše, saj se motor lahkotno in brez napora zažene, ne glede na temperaturo. Bencinski prezračevalniki trate STIHL vas bodo prepričali tudi z zvočno optimiziranim delovanjem, tako da znaša hrup manj kot 100 dB. Sicer pa imajo številne prednosti tudi akumulatorski in električni prezračevalniki trate STIHL, ki ne proizvajajo izpušnih plinov: sem sodi npr. prikaz stanja napolnjenosti LED na bateriji. Integrirana zaščita proti izvleku kabla pri električnih modelih med drugim tudi preprečuje, da bi se kabel med delom znašel pod napravo. Obiščite spletno trgovino STIHL in izberite model, ki vam najbolje ustreza.

Izbirate lahko med bencinskimi, akumulatorskimi in električnimi prezračevalniki trate. Vsi modeli so opremljeni z do 20 fiksnimi noži, ki zagotovijo enakomerno in učinkovito prezračevanje. Ohišje iz polimera je zelo robustno in ima hkrati majhno težo ter kompaktno zasnovo, kar olajša vodenje in transportiranje. Preklopno krmilo poskrbi za prostorsko varčno shranjevanje. Da bi na različnem terenu vedno dosegli dober učinek, lahko globino reza udobno nastavljate kar na krmilu.