MŽ Agromarket d.o.o. | Pooblaščeni STIHL trgovec in serviser
| Pon: 08:00 - 16:00

OBREZOVANJE ŽIVE MEJE S PREVERJENO KAKOVOSTJO STIHL

Rezalniki za živo mejo

Naj gre za nego parkov in krajine ali nego zasebnega vrta: profesionalci in priložnostni uporabniki v enaki meri cenijo premišljeno tehniko in moč naših rezalnikov za živo mejo. Rez za rezom.

REZALNIKI ZA ŽIVO MEJO STIHL POSKRBIJO ZA PREPROSTO OBLIKOVANJE ŽIVE MEJE IN GRMIČEVJA

Med našimi klasičnimi in podaljšanimi modeli boste zagotovo našli primerno napravo za svoje opravilo. Ne glede na to, kakšno moč ali dolžino reza potrebujete. In ne glede na to, za kakšno vrsto žive meje/grmičevja gre. Če želite zagotoviti brezhiben videz, boste potrebovali pomočnike, na katere se lahko zanesete. Klasični in podaljšani rezalniki za živo mejo STIHL vas bodo prepričali pri negi žive meje. Opremljeni so s premišljeno opremo in zagotavljajo preprosto vodenje in odlično moč – vedno in v vsakem položaju.

TRIMANJE, OBREZOVANJE IN NEGA Z REZALNIKI ZA ŽIVO MEJO STIHL

Za gosto in enakomerno rast je treba živo mejo in grmičevja vsaj enkrat letno temeljito obrezati. Ne pozabite, da se lahko močno in korenito obrezovanje izvaja samo pozimi. Takrat rastline še ne tvorijo poganjkov, ptice pa še ne gnezdijo. Oblikovalno in negovalno obrezovanje pa lahko izvajate skozi vse leto, pri čemer bodite vseeno pozorni na živali. Pred obrezovanjem žive meje preverite, ali so kje med listjem kakšna gnezda. Če so, potem obrezovanje prestavite na poznejši čas.

PODALJŠANI REZALNIKI ZA ŽIVO MEJO STIHL ZA VEČJI DOSEG

Podaljšani rezalniki za živo mejo STIHL so primerni za zelo široke in dolge žive meje in grmičevja. Teleskopski ročaj zagotavlja večji doseg. Poleg tega so podaljšani rezalniki za živo mejo opremljeni s premično rezalno letvijo. Tako lahko poljubno nastavite rezalni kot obojestransko nabrušenih nožev in vedno zagotovite čist rez in nenaporno delo. Orodje se torej prilagaja glede na vaše opravilo.

BENCINSKI, AKUMULATORSKI ALI ELEKTRIČNI POGON?

Vsak pogon STIHL ima svoje prednosti – odvisno od tega, kakšno je vaše opravilo. Zato pred nakupom naprave razmislite o svojih opravilih. Tako se boste lažje odločili, kateri pogon vam najbolje ustreza. Pri klasičnih in podaljšanih rezalnikih za živo mejo STIHL lahko izbirate med tremi vrstami pogona: naši bencinski modeli so zelo zmogljivi in tako primerni za profesionalno trimanje dolgih, gosto razraščenih živih mej. Pri tem se zmogljivi bencinski modeli v vsaki situaciji preprosto in prijetno vodijo. Za to poskrbijo multifunkcionalni ročaj ter komponente motorja in pogona z zelo majhno težo.

Akumulatorski rezalniki za živo mejo so zelo tihi in se preprosto upravljajo, pri tem pa poskrbijo za odličen rez. Zaradi tihega delovanja so primerni za delo okoli hiše ali na mirnejših lokacijah, npr. v bivalnih naseljih, parkih, okoli bolnišnic, na otroških igriščih ali športnih površinah. Pri opravilih bližje hiši lahko uporabite tihe električne rezalnike za živo mejo. Z njimi boste žive meje in grmičevja uredili povsem brez dolivanja goriva ali polnjenja baterije.

Obiščite spletno trgovino STIHL in poiščite rezalnik za živo mejo, ki vam ustreza. Pred nakupom razmislite, katere naprave so primerne glede na vaše zahteve.

OPREMA ZA REZALNIKE ZA ŽIVO MEJO

Pri nas boste našli primerno opremo za klasične in podaljšane rezalnike za živo mejo. Po potrebi jih lahko opremite z nosilnim sistemom, lovilnikom, zaščito nožev in številnimi drugimi dodatki.