MŽ Agromarket d.o.o. | Pooblaščeni STIHL trgovec in serviser
| Sre: 08:00 - 16:00

STIHL ¡MOW®: PREPUSTITE KOŠNJO TRAVE ROBOTSKI KOSILNICI

Robotske kosilnice

Naj bo vaša košnja trave le še spomin iz preteklosti. To vam omogoča robotska kosilnica STIHL iMOW®. Ta bo samodejno kosila, vi pa uživajte v urejeni trati.

PRIHRANEK ČASA PRI UPORABI ROBOTSKE KOSILNICE STIHL

Trata je srce vsakega domačega vrta. Pri tem pa predstavlja tudi območje, ki potrebuje največ nege in s tem največ vašega časa. Z uporabo robotske kosilnice iMOW® boste imeli več časa za druge stvari. Ti inteligentni vrtni pomočniki samodejno kosijo, obvozijo ovire in se brez težav spopadejo s strmino do 35 % oz. 40 %. Zaradi akumulatorskega pogona so okolju prijazni in tako tihi, da ne bodo motili sosedov.

V našem prodajnem programu boste zagotovo našli želen model, od takšnega za manjše trate pa vse do takšnega, ki omogoča košnjo trate do velikosti 5000 m2. Naše robotske kosilnice lahko z enim polnjenjem kosijo do 150 minut, nato pa se samodejno zapeljejo nazaj do polnilne postaje, kjer se ponovno napolnijo. Pri tem jim inteligenten sistem polnjenja določi, ali se morajo zaradi naslednje košnje napolniti hitro ali počasi. Ko se baterija dovolj napolni, lahko nadaljujejo s košnjo, kjer so ostali.

Pri tem so robotske kosilnice iMOW® hkrati tudi kosilnice za mulčenje brez košare za travo: narezana trava se odloži na trato, kjer travo pognoji in vrne tlom izgubljene hranilne snovi. Zato vam ni treba skrbeti za ostanke pokošene trave. Zatorej sprostite se in prepustite robotski kosilnici iMOW®, da poskrbi za vašo trato.

PAMETNA KOŠNJA Z ROBOTSKO KOSILNICO

Mar ni lepo, če nekdo drug namesto vas poskrbi za nego trate? Pri tem lahko robotsko kosilnico tudi sami ročno upravljate s snemljivo upravljalno konzolo, pri nekaterih modelih pa si lahko pomagate tudi z brezplačno aplikacijo iMOW®. Upravljanje lahko izvajate na poti ali udobno iz ležalnika. V aplikaciji lahko določate čase košnje, preverite lahko pomembne podatke, izdelate načrte za košnjo glede na vremenske napovedi ali z integriranim senzorjem za dež določite, kdaj naj robotska kosilnica iMOW® prekine z delom. Aplikacijo iMOW® lahko brezplačno prenesete v trgovini Google Play (za naprave Android) ali v trgovini App Store (za naprave iOS).

Na veter in vreme se vam sicer ni treba ozirati, saj inteligentni senzorji tudi pri napravah brez podpore za spletne aplikacije poskrbijo, da se robotska kosilnica pred dežjem varno skrije na polnilni postaji. Robusten pokrov jo zanesljivo ščiti pred vsemi vremenskimi vplivi. Ko dež preneha, robotska kosilnica iMOW® nadaljuje s košnjo.

Pozabili nismo niti na varnost in zaščito pred krajo: če se robotska kosilnica iMOW® dvigne, se nož nemudoma zaustavi. Naprave lahko tudi zaklenete s kodo PIN. Integriran sistem GPS pa omogoča, da boste prek aplikacije iMOW® hitro našli lokacijo naprave.

POVEZAVA S SISTEMOM LIVISI SMARTHOME PRI MODELIH C

Robotske kosilnice STIHL iMOW® lahko prek aplikacije Livisi SmartHome povežete s sistemi pametnega doma. Tako lahko robotske kosilnice STIHL iMOW® zaženete, zaustavite in nadzirate ne glede na to, kje se nahajate.

NASVETI ZA NAMESTITEV ROBOTSKE KOSILNICE ¡MOW®

Za namestitev robotske kosilnice potrebujete komplet za namestitev, ki vključuje tudi omejitveno žico. Pri postavitvi polnilne postaje poskrbite, da je ta položena na ravni podlagi. Tako bo lahko robotska kosilnica iMOW® vedno nemoteno zapeljala na polnilno postajo. Omejitveno žico položite tam, kjer ni fizičnih ovir, npr. ob cvetličnih gredah. Različne komplete za namestitev glede na velikost trate in številne druge dodatke za robotsko kosilnico najdete v spletni trgovini STIHL.