MŽ Agromarket d.o.o. | Pooblaščeni STIHL trgovec in serviser
| Sre: 08:00 - 16:00

SESALNIKI ZA MOKRO IN SUHO SESANJE STIHL ZA UČINKOVITO ČIŠČENJE

Sesalniki za mokro in suho sesanje

Odstranjevanje gradbenega prahu, kovinskih opilkov, smeti ali tekočin še nikoli ni bilo tako preprosto. Z zmogljivimi sesalniki za mokro in suho sesanje STIHL boste to opravili hitro, temeljito in s pritiskom gumba.

ČISTA REŠITEV: SESALNIKI ZA MOKRO IN SUHO SESANJE STIHL

Za čiščenje hal, delovnih prostorov ali laboratorijev potrebujete ustrezno orodje. Grobo umazanijo ali prah boste sicer res lahko posesali s sesalnikom za suho sesanje, ko pa se pojavijo prelite tekočine ali vlažni odpadki, stvar ni več tako preprosta. Za takšne primere nudimo sesalnike za mokro in suho sesanje STIHL. Ti bodo poskrbeli za hitro in učinkovito čiščenje tal.

INDUSTRIJSKI SESALNIKI ZA VSE VRSTE OPRAVIL

Sesalniki za mokro in suho sesanje STIHL vas bodo prepričali pri vseh opravilih. Zagotavljajo učinkovito čiščenje in poskrbijo za vidno čista in higienska tla. Nudimo različne modele za različna delovna opravila. Vsi pa se lahko uporabljajo v suhem ali mokrem načinu.

Učinkovito in udobno boste lahko delali že z našim osnovnim in lahkim sesalnikom za mokro sesanje. S kombinirano šobo za tla boste npr. preprosto preklopili s čiščenja gladkih površin, npr. ploščic ali laminata, na čiščenje hrapavih, kot je npr. preproga. Pri tem zadostuje, da med delom z nogo pritisnete nožno stikalo. Naprave imajo tudi funkcijo pihanja, ki omogoča čiščenje težko dostopnih mest. Za to preprosto priklopite sesalno šobo na predvideno odprtino na zadnji strani.

Za čiščenje večjih delavnic ali poslovnih prostorov priporočamo naše zelo zmogljive industrijske sesalnike. Ti dosegajo izjemno moč sesanja in imajo zelo velik zbiralnik, vendar so vseeno zelo okretni in se preprosto in udobno vodijo.

Vsi naši sesalniki za mokro in suho sesanje imajo integriran večkratni filtrirni sistem, ki učinkovito filtrira grob in fin prah. Za polno učinkovitost filtra so vsi naši sesalniki za mokro in suho sesanje opremljeni z integriranim sistemom čiščenja filtra. Cevni priključek na koncu sesalne cevi preprosto zaprete in pritisnete gumb za čiščenje filtra. Samodejno čiščenje se začne. Zatem je naprava spet pripravljena na uporabo.

INDUSTRIJSKI SESALNIKI Z VKLOPNO AVTOMATIKO

Poleg osnovne izvedbe nudimo pri naših sesalnikih za mokro in suho sesanje tudi modele z vklopno avtomatiko. Prepoznate jih po oznaki »E« v imenu. Ti modeli so opremljeni z vtičnico na sesalniku, s katero lahko ročno krožno žago ali brusilnik povežete z napravo. Ko vklopite električno orodje, se vklopi tudi industrijski sesalnik. V tem primeru se prah, opilki in žagovina med delom odstranjujejo in nabirajo v zbiralniku, kar vam znatno olajša poznejše čiščenje. Obiščite spletno trgovino STIHL in izberite model, ki je najbolj primeren za vaše delo.

OPREMA ZA SESALNIKE ZA MOKRO IN SUHO SESANJE

Industrijski sesalniki STIHL so vsestranski pomočniki z izjemno močjo. Z ustrezno opremo jih boste še bolje prilagodili želenemu opravilu. Uporabite lahko npr. posebne šobe za posamezna opravila, različne podaljške cevi in vmesnike ter dodatne sesalne cevi. V razdelku z opremo za sesalnike za mokro in suho sesanje boste našli pregled praktičnih dodatkov.