MŽ Agromarket d.o.o. | Pooblaščeni STIHL trgovec in serviser
| Sre: 08:00 - 16:00

TLAČNE ŠKROPILNICE STIHL: SEJANJE, NEGA IN ZAŠČITA

Škropilne naprave in škropilnice

Z zmogljivimi škropilnicami in škropilnimi napravami STIHL boste udobno in natančno raztrosili seme, granulat, gnojilo ali sredstvo za zaščito rastlin – tudi na zahtevnejšem terenu.

ZAŠČITITE IN NEGUJTE RASTLINE S TLAČNIMI ŠKROPILNICAMI

Za učinkovito zaščito in dobro rast grmičevja, cvetlic, sadja in zelenjave priporočamo škropilnice in škropilne naprave STIHL. Vse naše modele lahko opremite z ustrezno dodatno opremo in jih prilagodite svojim individualnim potrebam.  Naj gre za priložnostne uporabnike ali profesionalce: s škropilnicami in škropilnimi napravami STIHL boste vedno delali udobno in učinkovito.

ROČNE ŠKROPILNICE ZA NATANČNOST, ŠKROPILNE NAPRAVE ZA VEČJI DOSEG

Izbira naprave je odvisna od posameznega opravila in vaših individualnih potreb. Z ročno škropilnico boste vedno delali učinkovito. Primerne so za cvetlična korita in lončnice, mlade sadike, okrasne in zelenjavne gredice in za vse vrste grmičevja in cvetja. Ročne škropilnice vas bodo prepričale predvsem z izjemno natančnostjo. Zasnovane so za nego samostojnih in bolj nežnih rastlin, na katere lahko usmerjeno raznesete zaščitno sredstvo ali gnojilo. Izjemno natančnost namreč zagotavlja integrirana šoba. Ta razprši tekočino v grobe kapljice in preprečuje pojav pršilne megle.  S tem pristaneta gnojilo in sredstvo za zaščito rastlin na želenem mestu. Natančnost je prednost tudi pri zatiranju plevela, saj ne pride do uničevanja sosednih rastlin. Princip delovanja ne temelji na motorju, temveč na črpalki, zato lahko škropilnice uporabljate tudi v zaprtih prostorih. V našem prodajnem programu boste našli majhne priročne modele pa vse do zmogljivejših in nahrbtnih izvedb za profesionalno delo.

Tlačne škropilne naprave STIHL vas bodo podpirale pri profesionalnem delu v kmetijstvu, sadjarstvu in vinogradništvu. Z nahrbtnim modelom, ki je opremljen z multifunkcionalnim ročajem za enoročno upravljanje, boste hitro in zanesljivo raztrosili tekočine, granulat ali semena po večjih površinah. Ti modeli so nadvse primerni tudi za manj naporno delo na strminah in zahtevnejšem terenu. Modeli vas bodo prepričali s premišljeno ergonomijo. Kakovostni nosilni pasovi in oblikovane hrbtne plošče se bodo prilagodili vaši individualni telesni anatomiji. Naprave poganja bencinski motor, ki s pomočjo vetrnice proizvaja zračni tok, ta pa poskrbi za praktično premikanje rastlin in grmičevja. Pri tem boste z veliko pršilno meglo dosegli vse kotičke globoko v notranjosti rastlin ali pa na višji višini. Obiščite spletno trgovino STIHL in naročite model, ki vam najbolje ustreza.

OPREMA ZA ŠKROPILNICE IN ŠKROPILNE NAPRAVE STIHL

Za dodatno izboljšanje dela uporabite obsežno opremo STIHL, ki jo nudimo za škropilnice in škropilne naprave. Ta vam bo olajšala delo na zelenjavnem vrtu, v sadovnjaku, drevesnicah in vinogradu. Med drugim nudimo različne komplete za tlačno črpalko in dodaten, optimiziran bočni pas. Oprema je zelo obsežna. Na voljo so različne šobe, npr. ploščata šoba, rogovilasta šoba, teleskopske cevi za povečanje delovnega dosega, škropilna zaščita za dodatno zmanjšanje raznašanja sredstva ter posebni tlačni ventili. Obiščite spletno trgovino STIHL in si oglejte ponudbo škropilnic in škropilnih naprav STIHL ter ustrezno opremo.