MŽ Agromarket d.o.o. | Pooblaščeni STIHL trgovec in serviser
| Sre: 08:00 - 16:00

STROJI ZA POMETANJE STIHL ZA UČINKOVITE ČISTILNE AKCIJE

Stroji za pometanje

Metla in podobni pripomočki so stvar preteklosti: s praktičnimi stroji za pometanje STIHL boste prihranili čas in veliko napora pri opravilih doma ali na delovnem mestu.

PRAKTIČNO ČIŠČENJE POTI IN TAL S POMOČJO STROJEV ZA POMETANJE

S stroji za pometanje STIHL, na voljo tudi v akumulatorski izvedbi, boste hitro in preprosto poskrbeli za čistočo. Naši kakovostni stroji vas bodo razbremenili pri čiščenju poti, parkirišč in dovozov. Naj vas prepričajo naslednja dejstva:

  • strojno čiščenje je znatno hitrejše – 6-krat hitrejše od ročne metle;
  • strojno čiščenje je bolj ergonomsko in manj obremenjuje vaše telo;
  • strojno čiščenje manj škoduje vašemu zdravju, ker dvigate in vdihavate manj prahu.

Ne glede na to, ali urejate zasebno zemljišče ali se profesionalno ukvarjate s čiščenjem javnih površin ali hal: s stroji za pometanje STIHL boste hitro, učinkovito in z manj napora odstranili grobo, fino, težko ali mokro umazanijo.

USTREZNA NAPRAVA ZA VSAKO OPRAVILO

Za delo na zasebnem zemljišču, pa tudi za manjše delavnice ipd., priporočamo kompaktne modele strojev za pometanje: nudimo stroje, ki so primerni za čiščenje površin do 300 m2. Ti so zelo lahki in se posledično lažje transportirajo. Robustne ščetine iz najlona so primerne za notranjo in zunanjo uporabo. Izstopajoče metle in sistem pritiskanja metel navzdol poskrbijo za čiščenje vogalov in stenskih robov.

Za čiščenje javnih površin, igrišč ali sejemskih in koncertnih dvoran priporočamo večje modele, ki so primerni za čiščenje površin do 1500 m2. Opremljeni so z večjim zbiralnikom in nudijo večjo širino pometanja, tako da boste pripravljeni na vsa profesionalna opravila. Po opravljenem delu jih lahko preprosto postavite navpično, tako da zasedajo manj prostora.

IZJEMNA MOČ Z AKUMULATORSKIM STROJEM ZA POMETANJE

Z našimi akumulatorskimi stroji za pometanje boste delali učinkovito, pa vendar brez izpušnih plinov in z manj hrupa. Stroji združujejo prednosti profesionalnih strojev z akumulatorsko močjo STIHL. Z njimi boste lahko delali do 210 minut brez polnjenja. Pri tem pa očistili površine do velikosti 2000 m2. Naš najboljši model se v vseh situacijah vodi preprosto in tudi pri daljših čistilnih akcijah zagotovi udobno delo. Za to poskrbi ergonomski potisni ročaj, ki se udobno prilagodi vaši telesni višini. Obiščite spletno trgovino STIHL in izberite model, ki vam najbolje ustreza.

DO POTANKOSTI PREMIŠLJENI STROJI ZA POMETANJE

Vsi naši stroji za pometanje vas bodo prepričali s preverjeno kakovostjo STIHL in inovativno tehniko. Naj omenimo sistem STIHL MultiClean, ki omogoča pobiranje različnih vrst umazanije. Pri njem vrteči se krtačni krožniki ne pustijo ostankov na tleh. Stroj za pometanje pobere celo grobo nesnago in mokro listje ter pločevinke in plastenke. S sistemom STIHL MultiClean PLUS, ki je opremljen z dodatnim metelnim valjem, boste učinkovito očistili tudi fin prah. Profesionalni modeli so opremljeni s tesnilno letvijo po celotnem obodu stroja in z dvema penastima zračnima filtroma, ki preprečujeta uhajanje finih delcev iz zbiralnika.

Z osrednjo nastavitvijo višine se stroji za pometanje STIHL prilagodijo različnim podlagam. Izstopajoče metle in sistem pritiskanja metel navzdol poskrbijo za čiščenje vogalov in robnikov. Odlikujejo jih robustne najlonske ščetine, za katere nudimo 4 leta garancije na vzdržljivost. Dodatno boste za dolgo življenjsko dobo poskrbeli z redno nego s silikonskim razpršilom STIHL. Razpršilo uporabite po nekje desetih obratovalnih urah, s čimer boste zagotovili manj obrabe.

Upoštevajte: silikonsko razpršilo STIHL se namerno obarva modro. Tako boste lahko vedno prepričani, da niso bila uporabljena druga sredstva. Prav tako je to zagotovilo, da pogonski sklop stroja za pometanje ni bil izpostavljen drugim mastem ali oljem.