MŽ Agromarket d.o.o. | Pooblaščeni STIHL trgovec in serviser
| Pon: 08:00 - 16:00

ČISTILCI POVRŠIN STIHL ZA TRDOVRATNO UMAZANIJO

Visokotlačni čistilniki

Naj gre za zasebno ali industrijsko rabo: z visokotlačnimi čistilniki STIHL boste zanesljivo odstranili trdovratno umazanijo. Udobno in učinkovito.

VISOKOTLAČNI ČISTILNIKI STIHL: PREMIŠLJENO ZASNOVANI, ERGONOMSKO OBLIKOVANI IN VSESTRANSKO UPORABNI

STIHL nudi obsežen prodajni program zmogljivih čistilnih naprav za različne namene na zasebnem ali strokovnem področju. Nudimo naprave za delo na domačem posestvu, modele za obrtnike in delavnice, pa tudi profesionalne čistilne naprave za kmetijstvo in gozdarske službe, komunalna podjetja in gradbeništvo. Odvisno od področja in pogostosti uporabe izberite ustrezen model visokotlačnega čistilnika tj. kompaktni, srednji ali profesionalni razred.

Na voljo so moči med 1,7 in 6,5 kW. Delovni pritisk lahko nastavljate med minimalno 10 in 100 bari ter maksimalno 35 in 220 bari. Maks. vodni pretok znaša 440 l/minuto pri najmanjšem modelu pa vse do 1130 l/minuto pri največjem.

Pri vseh naših visokotlačnih čistilnikih na hladno vodo poskrbi premišljena tehnika za udobno in učinkovito delo. Modeli se sicer razlikujejo po teži in moči, vendar so vsi brez izjeme opremljeni z naslednjimi elementi:

  • z robustno aluminijasto ali medeninasto glavo črpalke,
  • s sklopnim sistemom za šobe (zamenjava se izvede brez uporabe orodja),
  • z integriranim prostorom za shranjevanje opreme za mobilno delo,
  • s sklopko proti zvijanju cevi,
  • z možnostjo uravnavanja pritiska vode,
  • s tihim, zmogljivim indukcijskim motorjem.
  • modeli PLUS so poleg tega opremljeni z bobnom za cev, ki olajša navijanje in odvijanje cevi. Obiščite spletno trgovino STIHL in naročite želeni model čistilne naprave.

KOMPAKTNI RAZRED VISOKOTLAČNIH ČISTILNIKOV

Ko vremenski pojavi in trajna obremenitev vodita do trdovratne umazanije, je čas za učinkovito čiščenje. Pri tem si lahko pomagate s priročnimi in kompaktnimi napravami STIHL za čiščenje teras. Z okretnimi napravami, ki se nadvse preprosto upravljajo, boste brez težav očistili močno umazane ploščice, umazano vrtno pohištvo ter potke in celo avtomobile. Praktični dodatki za udobno delo bodo poskrbeli za še več udobja pri delu. Poleg tega lahko visokotlačne čistilnike kompaktnega razreda preprosto transportirate in shranite.

SREDNJI RAZRED VISOKOTLAČNIH ČISTILNIKOV

Ali ste zahtevnejši zasebni uporabnik in potrebujete visokotlačni čistilnik za delo okoli hiše in na vrtu ali za poslovno rabo? Za večja zemljišča ali za delo v delavnicah in hotelih priporočamo visokotlačne čistilnike STIHL srednjega razreda. Prepričali vas bodo z večjim dosegom in močnejšim vodnim tlakom. Če kdaj pri katerem opravilu ne boste potrebovali maksimalne moči: odvisno od površine in stopnje umazanosti lahko delovni pritisk ustrezno zmanjšate. Tako prihranite vodo in manj obremenjujete občutljive površine. Pri tem lahko na manometru stalno spremljate vrednost pritiska. Z dozirnim sistemom za čistilno sredstvo boste lahko glede na potrebo odmerjali količino dodajanega sredstva za čiščenje in negovanje.

PROFESIONALNI RAZRED VISOKOTLAČNIH ČISTILNIKOV

Naši visokotlačni čistilniki za profesionalne uporabnike nudijo najboljšo možno ergonomijo in obsežno opremo, pri tem pa zagotavljajo kar največjo moč in dolgo življenjsko dobo. Učinkoviti pomočniki nudijo vedno zadosten pritisk vode, tako da boste z njimi pripravljeni na vsa zahtevna opravila čiščenja v kmetijstvu, gradbeništvu, komunalnih in gozdarskih službah. Pritisk in količino vode lahko nastavljate kar na pištoli, s čimer udobno prilagajate moč pršenja glede na dejanske delovne pogoje. Zaradi robustnih motorjev in črpalk, ki potrebujejo le malo vzdrževanja, bo profesionalni razred visokotlačnih čistilnikov pri rednem čiščenju hitro opravil s trdovratno umazanijo. Obiščite spletno trgovino STIHL in naročite visokotlačni čistilnik, ki je primeren za vaše delo.

SREDSTVA ZA ČIŠČENJE IN NEGOVANJE TER PRAKTIČNI DODATKI

Pri zelo trdovratni umazaniji včasih samo voda in visok pritisk nista dovolj. Potem je čas, da pri visokotlačnih čistilnikih STIHL na hladno vodo uporabite sredstvo za čiščenje in negovanje. V našem prodajnem programu boste našli različna čistila, od univerzalnih do posebnih, ki so namenjena različnim površinam. Dobro je vedeti: STIHL daje pri vseh svojih izdelkih poudarek na dobri razgradljivosti, s čimer varuje okolje in tudi naprave. Z obsežno dodatno opremo pa boste naprave dodatno izboljšali in jih prilagodili posameznim opravilom. Uporabite lahko npr. čistilno krtačo, čistilec površin, komplet za čiščenje vozila, profesionalni sesalni komplet, nastavke za hitre spojke, posebne šobe in še veliko več. Obiščite spletno trgovino STIHL in naročite opremo za visokotlačne čistilnike ter različna sredstva za čiščenje in negovanje.