MŽ Agromarket d.o.o. | Pooblaščeni STIHL trgovec in serviser
| Sre: 08:00 - 16:00

ŽAGA ZA RAZREZ KAMNA STIHL ZA NATANČNO DELO

Žaga za rezrez kamna

Naj gre za rezanje okenskih ali vratnih odprtin v stene ali za rezanje naravnega kamna in opečnatih zidakov. Z našo žago za razrez kamna boste delo opravili hitro in natančno in s tem nadvse učinkovito.

ŽAGA ZA RAZREZ KAMNA: NATANČNI REZI V TRDEM MATERIALU

Žaga za razrez kamna STIHL vas ne bo nikoli pustila na cedilu. Naprava je tako zmogljiva kot brusilno-rezalni stroj, pri tem pa se zelo preprosto upravlja in je zelo učinkovita.

Med drugim je opremljena z diamantno verigo, ki zagotovi lahkotno rezanje trdih gradbenih materialov. Ker med rezanjem betona in kamna nastaja veliko prahu, so žage za razrez kamna STIHL opremljene s trpežnim sistemom zračnega filtriranja s filtrom HD2 in dodatnim filtrom. Tako ste lahko prepričani, da v pogonski sklop zagotovo ne bo zašel prah, s čimer boste zagotovili trajno in zanesljivo delo.

NATANČNO IN UČINKOVITO PRI VSAKEM ZIDU

Med rezanjem kamna ali duktilnih cevi se za hlajenje, vezanje prahu in spiranje meča in verige usmerjeno brizga curek vode. Pri tem pred začetkom dela s hitro spojko na stroj priklopite vodni priključek, z integriranim dozirnim ventilom pa odmerjate ustrezno količino glede na potrebe. Med rezanjem se curek vode natančno usmerja v rezalno režo, kjer nase učinkovito veže prah. Hkrati integrirana funkcija izpiranja meča poskrbi za hlajenje in izpiranje meča, premičnega koleščka na vrhu meča in verige. To zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Dodatno pride do manj prašenja, zato je treba delovni prostor po končanem delu manj čistiti. Zatorej brez pomislekov uporabite žago za rezanje kamna pri sanacijah in renoviranju.

TRDNE KOT DIAMANT

Trd kamen, armirani beton, duktilni materiali ipd. zahtevajo posebne verige z diamantno prevleko. Predhodno naostreni diamantni segmenti že od prvega reza zagotavljajo učinkovito delo. Pri tem so verige opremljene s pogonskim členom z dodatno izboklino, ki zagotavlja miren tek brez vibracij pri mokrem rezanju. Na voljo so različne izvedbe glede na material, ki ga žagate. Naša osnovna diamantna veriga 36 GBE je zasnovana za hitro in natančno rezanje apnenega peščenca ali opeke. Za rezanje betona in trdih kamnov uporabite zmogljivejšo diamantno verigo 36 GBM.

SKUPAJ ŠE MOČNEJŠI: ŽAGE ZA RAZREZ KAMNA TER BRUSILNO-REZALNI STROJI

Žage za razrez kamna so zanesljiv pomočnik klasičnemu brusilno-rezalnemu stroju. S kombinacijo obeh naprav boste brez težav in zelo natančno izrezali odprtine v stene in beton, kamen in opeko. Pri tem najprej uporabite žago za razrez kamna in z njo zarežite v kotih. Prav tako večkrat zarežite v notranjosti, da bodo med delom odpadali manjši kosi. Nato z brusilno-rezalnim strojem izvedite dolge reze za odprtino.Preverite in se prepričajte: ni boljše kombinacije za hitrejše in natančnejše delo. Obiščite spletno trgovino STIHL in poiščite žago za razrez kamna in brusilno-rezalni stroj STIHL ter ustrezne praktične dodatke.